Dragi Patrioți Români! Cereți Parlamentului și guvernului să îl declare pe deputatul Silviu Vexler persona non grata, iar pe parlamentarii semnatari ai proiectului său să fie condamnați pentru trădare de țară!


Silviu Vexler si Aurel Vainer

Dragi români!

Continuați să difuzați invitația la semnarea petriției contra legii lui Silviu Vexler: https://www.petitieonline.com/petiie_contra_legii_propuse_de_silviu_vexler. Petitia a ajuns la 739 semnaturi.

Azi Camera Deputaților a votat pentru validarea legii lui Vexler. Zilele trecute a făcut-o și Senatul.

Vom depune la Parlament o contestație contra acestei legi criminale.

Sprijiniți-ne!
Sprijiniți-vă!

Dragi Patrioți Români!

Constatăm escaladarea tendințelor antidemocratice ale unor parlamentari din mai multe partide de a restrânge libertatea cuvântului prin legi cu caracter iudeo-bolșevic, astfel încât s-a ajuns, acum, la un punct culminant. În lipsa unei reacții ferme din partea poporului român, drumul spre care nația noastră este dirijată, fără voia ei, de către unii dintre actualii conducători aflați în Legislativ, Executiv și în cadrul Puterii Judecătorești reprezintă o fundătură istorică, dacă nu chiar o cale menită să ducă la dispariția poporului român.

Progresul adevărat se obține prin confruntările de idei, care trebuie să se desfășoare la lumina zilei, prin respectarea articolelor nr. 29 și 30 din Constituție privind libertatea de exprimare, libertatea cuvântului! Când ești pasibil de pușcărie pentru o opinie, nu mai putem vorbi despre democrație, ci despre terorism, și ne amintim de epoca imediat postbelică, în care temnițele patriei gemeau de membrii elitei intelectuale, militare, clericale. Și, să reținem, în aceste pușcării nu era nici un jiddan! Nu mai vrem să ne exprimăm gândurile în șoaptă, de frica represiunii, nu mai vrem teroare ideologică, polițienească și judecătorească, ne-am săturat de servilism și de antiromânism! Semnalăm faptul că ne aflăm în fața unei democrații măsluite, secate de libertățile fundamentale și cerem instituirea unei adevărate stări de drept, a unei adevărate libertăți pentru poporul român – căci de starea de drept-curmeziș ne-am săturat!

Prin petiția formulată și lansată, românii din țară și din diaspora se SOLIDARIZEAZĂ împotriva proiectului de lege al deputatului Silviu Vexler, depus la Parlament cu nr. B135 în 29 martie 2018 „pentru prevenirea și combaterea antisemitismului“, care este o crimă contra poporului român. Menționăm că proiectul putea fi accesat pe acest link (1) al Senatului României, menționat de multe publicații care au dezavuat energic acest demers antiromânesc al lui S. Vexler, dar, între timp, s-a schimbat și clasificarea textului: din proiectul de lege ferenda nr. B135/29.03.2018 a devenit propunerea L300/23.04.2018, avizată cu nr. 320/23.04.2018, calificată ca „lege organică“ și postată pe acest link (2)!

Deci, Comisiilor parlamentare de resort le-au trebuit doar 27 (douăzecișișapte) zile ca să avizeze proiectul și să-l ridice la rangul de lege organică! Prin această manevră tehnică parlamentară, s-a dat undă verde aprobării și promulgării: să nu se mai pună în dezbatere publică L300/23.04.2018 și să se tergiverseze discret lucrurile, timp de 45 de zile, pentru a se aplica „aprobarea tacită“, conform articolului nr. 75 din Constituția revizuită samavolnic în noiembrie 2003, așa cum s-a procedat și s-a creat precedentul în cazul O.U.G. nr. 31/2002! Parlamentului de atunci i-au trebuit 4 (patru) ani ca să promulge legea 107/2006, dar, între timp, O.U.G. 31/2007 fusese aplicată, deși era ilegală, ilegitimă, imorală, antiromânească și esențialmente anticonstituțională! Cu actualul Parlament dominat de P.S.D.-ALDE, plus grupul minorităților – care votează totdeauna cu Puterea, ca să își păstreze scaunele de deputați –, nu este exclus să ne trezim cu această calamitate, L300/2018, votată și promulgată! Cerem parlamentarilor, care ar trebui să reprezinte voința poporului și care sunt plătiți din buzunarele tuturor românilor, să RESPINGĂ acest proiect de lege, antidemocratic și eminamente antiromânesc! În cazul în care aceștia nu sunt receptivi la năzuințele celor care i-au ales, cerem Președintelui Klaus Werner Iohannis să refuze promulgarea legii!

Dragi Patrioți Români! Difuzați permanent acest mesaj, cereți să se semneze petiția postată aici, https://www.petitieonline.com/petiie_contra_legii_propuse_de_silviu_vexler, și declanșați o vastă și viguroasă campanie națională pentru respingerea legii „organice“ incriminate!

Dragi Patrioți Români! Cereți Parlamentului și guvernului să îl declare pe deputatul Silviu Vexler persona non grata, iar pe parlamentarii semnatari ai proiectului său să fie condamnați pentru trădare de țară! Imunitatea parlamentară nu constituie o pavăză pentru trădarea de țară!

Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu
29 mai 2018

(1) Cf. https://www.senat.ro/Legis/lista.aspx?nr_cls=b135&an_cls=2018
(2) Cf. https://www.senat.ro/Legis/lista.aspx?nr_cls=L300&an_cls=2018; vezi și: https://www.senat.ro/Legis/PDF/2018/18L300FG.pdf; https://www.senat.ro/Legis/PDF/2018/18L300EM.pdf

In continuare va prezentam cateva opinii ale semnatarilor petitiei:

„Este de datoria noastră să ne apărăm dreptul la opinie, cuvânt și Credință. Susțin această Petiție cu convingerea că vom învinge tirania anunțată prin această lege liberticidă și antiromânească!”

„Este mai ales o insulta fara precedent la adresa poporului român. Initiatorul legii nu e prost, ca sa nu stie ca Miscarea Legionara a dat cei mai multi martiri ai rezistentei anticomuniste. Si ca, datorita celui mai autentic spirit national, a avut atat de multi adepti, incat aproape nu exista familie de români care sa nu fi avut ruda un legionar. Nu, e doar un ticalos fara pereche. Prin aceasta lege vrea sa ingroape definitiv sufletul neamului românesc, telul din totdeauna al jidanilor.”

„Orice lege care doreste sa limiteze libera exprimare, indiferent de intentie, este fundamental gresita, antiliberala si reprezinta un mic pas in pierderea libertatii. Legea aceasta nu trebuie sa treaca.”

„Legea lui S. Vexler este antiromaneasca si anticrestina. Romania este Tara Crestina si libera. Nu avem nevoie de legi date pentru a ne constrange cu ceva. Suntem liberi si liberi trebuie sa fim.”

„Prin această infamă „lege” nu se pune doar pumnul în gură istoricilor, juranaliștilor și simplilor cetățeni, dar ea reprezintă un instrument al poliței gândirii, specific dictaturilor cele mai crâncene, diametral opuse democrației autentice.”

„Semnez cu speranța că voința divină va fi să ne scape de cotropirea evreiască acoperită/ascunsă, dar foarte profundă.”

„România are mare nevoie de o lege pentru prevenirea și combaterea ANTIROMÂNISMULUI”

„Proiectul nr. 135/2018, redenumit L300/2018 al lui Silviu Vaxler, comis în Parlamentul României, constituie cel mai mare atentat la adresa Siguranței naționale de la atenatul cu bombă comis de jidanul Max Goldstein, în care au fost uciși cîțiva oameni politici importanți. Solicit Guvernului – ca să demonstreze că nu este jidănit – să-l declare pe Silviu Vexler persona non grata și să-l trimit în Israel (cu speranța că nu va ajunge acolo!). Iar pe parlamentarii trădători care au semnat proiectul respectiv să îi bage la pușcărie pentru trădare de țară. Imunitatea parlamentară nu mai este valabilă în cazul trădării de țară!”

„Legea domnului deputat Vexler ameninta dreptul la discurs liber in România”

„Lege josnică și umilitoare pentru un popor în sclavie”

„Libertatea Cuvantului este mai presus de orice”

„Nu sunt de acord cu legile antiromanesti, votate in Parlamentul Romaniei. Legea care vrea sa o promoveze Vexler, este o lege criminala, indreptata impotriva a tot ce este romanesc, a tot ce inseamna patriotism.”

„Poporul roman este subjugat in acest moment, insa nu atat de prost incat sa nu vada ceea ce faceti. Conform proiectului de lege, cine acuză pe iudei că l-au ucis pe Iisus Hristos va putea face pușcărie de la 3 luni la 3 ani. Asta e unul din zecile, poate sutele de lucruri negative pe care le va aduce proiectul acesta de lege. Unii dintre noi inca mai au ochi”

„Îmi place să cred că am voie să spun că îmi iubesc țara,limba strămoșilor, că respect sudoarea mâinilor și a frunții celor care au ridicat țara noastră,care au făcut blocurile in care stam, drumurile pe care mergem,au sădit copacii datorită cărora avem oxigenul care ne umple plămânii.Vreau să am voie in continuare să-mi iubesc valorile naționale , credința strămoșească și pământul pentru care bunicii noștri au luptat în cele 2razboaie mondiale și pentru care și-au dat viața, fără ca niște vânduți străinătății să-mi interzică acest lucru sub pretextul că în închipuirea lor bolnavă jignesc pe cine știe cine.Astept o lege pentru combaterea antiromânismului, atunci îi voi considera pe guvernanții noștri egali în dragoste și grijă de țară cu mine.Pana atunci,nu știu cine își iubește vatra strămoșească:ei sau eu ?”

„Semnez pentru că acest proiect de lege este vădit un atentat la adresa securitpţii naţionale a majorităţii Românilor, care este neconstituţional, căutând o imunitate de jurisdicţie şi un statut privilegiat al tuturor etnicilor sefarzi şi askenazi, atât din România cât şi din afara graniţelor. Se caută nimicirea conştinţei naţionale şi de stăpâni a Romanilor în propria Ţară, şi crearea unei psihologii defetiste de sclavi docili ai cercurilor sioniste internaţionale, a unei Românii sclave a Israelului şi SUA, prin care aceste state sioniste, să dicteze tiranic întreaga politică a Romanilor.”

„Semnez pentru ca sintem ca in experimentul cu broasca fiarta de vie… riscam sa fim ” fierti ” de vii prin miscari miselesti si calculate in asa fel incit sa nu rabufnim contra din ce in ce mai evidentei opresii asupra liberei exprimari. Cind iei de la unii si dai doar unora aia nu se mai cheama democratie si nici corectitudine ( politica sau nu ), se cheama TIRANIE, frumos ambalata, dar tot tiranie este .”

„JOS CU RASISTII ANTIRASISTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SEMNEZ PENTRU CA ISTORIA NU SE SCRIE SI NU SE JUDECA IN TRIBUNALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EA SE SCRIE DOAR DE CATRE OAMENI DE STIINTA PE BAZA DE DOVEZI STIINTIFICE, ADICA DE CATRE ISTORICI AUTENTICI, NU DE CATRE PROPAGANDISTI ROMANOFOBI CA VEXLER RELIGIA CRESTINA NU SE DECIDE IN TRIBUNALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DE CATRE CRIMINALI JURIDICI ! URA NU POATE CONSTITUI CAP DE ACUZARE INTR-UN SISTEM JURIDIC AUTENTIC EUROPEAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JURISPRUDENTA AUTENTIC EUROPEANA NU ADMITE TERMENI CONFUZI, SUBIECTIVI , RELATIVI SI PERFECT NECLARI , PRECUM ESTE NOTIUNEA DE URA CU CARE POTI ACUZA ORICAND PE ORICINE DE ORICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CRIMINALII JURIDICI CARE CREEAZA ASTFEL DE LEGI LIBERTICIDE CA SA SUFOCE CIVILIZATIA AUTENTIC EUROPEANA – CARE ESTE CRESTIINA SI NU ALTFEL – TREBUIESC EI BAGATI LA INCHISOARE CACI CALCA IN PICIOARE CELE MAI AUTENTICE SI NATURALE DREPTURI UMANE , PRECUM LE NUMEA MINUNATUL PARINTE CALCIU – DUMITREASA, ODIHNEASCA-SE IN LINISTE SI PACE! VEXLER, URMAND LEGILE MILIARDARULUI STALINIST FABIUS si ale BOLSHEVICULUI GAYSSOT, PROCEDEAZA CONTRA NATURII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ASA CUM A FOST TOT COMUNISMUL MENIT SA STEARGA CRESTINII DE PE FATA PAMANTULUI ! TROTZKISTII AUTOALESI DE LA UE CARE AU FACUT ACESTE LEGI, N-AVEAU NICIUN DREPT S-O FACA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISTORIA NUUUUUUUUUUUUUU SE JUDECA IN TRIBUNALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JOS CU TERORIZAREA ROMANILOR IN PROPRIA LOR TARA PENTRU RELIGIA SI CULTURA LOR NATURALA IZVORATA DIN ETNIA LOR ! JOS CU MONOMANIACALII CARE VOR SA UCIDA DIN NOU CRESTINII ARUNCANDU-I IN HRUBELE DE EXTERMINARE ASA CUM AU MAI FACUT-O EXTERMINATORII SI TORTIONARII ROMANILOR . JOS CU RASISTII ANTIRASISTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

„In zilele noastre, libertatea de exprimare este sub un asalt comparabil doar cu cele mai intunecate timpuri din vremea dictaturii comuniste!”

„Semnez pentru că m-am săturat să tot fim oprimaţi şi acuzaţi de crime inexistente, în timp ce torţionarii românofobi au devenit victime! De asemenea, vreau libertate de opinie şi de exprimare, chiar dacă asta nu convine! Vreau libertate, nu îngrădiri ale drepturilor mele şi ale membrilor familiei mele!”

„Semnez pentru că acest proiect de lege este antiromanesc, este un atac la demnitatea acestui popor, la istoria și cultură națională. Acest wexler nu este ales, ci numit de comunitatea evreiască în Parlament, potrivit unei legi schioape.Exista norme suficiente de reprimare a extremismelor antisemite și nu mai trebuie o altă lege care să încalce dreptul cetățenilor români la libertatea cuvântului. Proiectul de lege este excesiv și trebuie urgent retras, altminteri putem asista la acțiuni de revoltă a cetățenilor.”

„Este o lege aberantă si neclara care încalcă libertatea de exprimare”

„Semnez ptr ca sunt ortodox,roman patriot,semnez ptr ca stiu cat bine ne-au adus,si inca ne mai aduc jidanii,ptr ca stiu cine era Ana Paucher ,Armand Calinescu,Nicolschi,Paul Brukner,Petre Roman,Iliescu,…scu,scu,scu,…..si stiu si cine l-au ucis pe Corneliu Zelea Codreanu,si mai stiu si cine la rastignit pe Hristos!!!!,!Cu astfel de legi si venetici,cu astfel de politici halogeni ,in curand in TARA NOASTRA draga,se vor repeta arestarile in masa ca in 14/05/1948,care si alea stim cine le-a facut!Nu pentr-o lopata de rumena paine,/Nupentru patule,nu ptr pogoane,/Ci pentru vazduhul tau liber de maine/Ridica-te, Gheorghe,ridica-te, Ioane!Taiasca Legiunea si Capitanul!Doamne ajuta-ne!”

„Mai intai sa avem o lege a antiromanismului. apoi a antieuropenismului. a antitiganiei.a antiungurimii,.a antiturcimii,si, daca mai intra, si a antialtora.”

„Consider ca ne-am nascut oameni liberi si nu trebuie initiata nici o lege in care sa limiteze dreptul fundamental la libera exprimare castagat in 1989!”

„Cred ca puscariile se elibereaza de hoti si ticalosi pentru a face loc celor care inca mai au curajul sa gandeasca romaneste.”

„Poate in felul acesta putem si noi sa ne onoram inaintașii fara a fi obligati sa luăm pziția de drepti cțnd pocneste bau-bau-ul din degete.”

„Romanii sunt suverani in tara lor.”

„Aici este Romania,iar minoritatile se supun majoritatii!”

„In tara noastra avem drepturi. Strainii trebuie sa ne respecte.”

„Semnez pentru ca Romania trebuie sa aiba grija in primul rand de poporul ei, nu de evrei.”

„Astia se cred zei pe Pamint iar restul oamenilor sunt considerati sclavii lor. Se observa usor si clar ca acest Vexler este un bolnav mintal agresiv.”

„Mai multe drepturi au nationalitatile conlocuitoare, alte grupari diverse ( detinuti, persoane cu handicap, homosexuali, etc), in timp ce populatia majoritara are doar obligatii si „dreptul de a gresi fata de altii” si de a contribui pentru ei. Romanii au protejat evreii in timpul celui de-al doilea razboi mondial, i-a ajutat sa plece, ba romanii au platit si daune de razboi… intr-un cuvand noi, romanii, avem dreptul sa suferim si sa platim oalele sparte de altii, tradati de propriii conducatori, precum Isus de Iuda. pentru o mana de arginti, ca tot veni vorba de acele vremuri si de ce putem spune sau nu.”

„Sunt român și orice român întreg la minte ar trebui să semneze!!!”

„Datoria fiecarui individ este de-asi apara natia, religia si cultura ceea ce constituie garantia ca un popor sa exista de-a lungul timpului.”

„România este, totuși, țara românilor. Suntem deschiși, primitori, binevoitori, generoși, ospitalieri cu orice străin, cu condiția să nu ne impună modul lor de viață, religia lor, alte(fărăde)legi antiromânești și să nu se facă stăpâni la noi în țară.Toate actele normative care acordă privilegii minorităților etnice sunt nule și neavenite. Cel mai tolerant popor din lume riscă să dispară din istorie ca urmare a lipsei totale de anticorpi din organismul social național.Terorizarea românilor în propria lor țară trebuie să înceteze. Jos cenzura și discriminarea majorității la ea acasă!”

„Semnez pentru că m-am săturat să văd ignorarea completă, de multe ori chiar invers interpretată, a adevărului istoric. Realitatea gata confirmată ( a adevăratelor fapte trecute sau chiar prezente ) ne dă dreptate , fără nici o tăgadă .”

„Eu cred ca este absolut necesara o lege care sa combata „antiromanismul” sub toate fromele de manifestare precum si practica „tradarii de tara si neam” ce ne-a fost impusa de „globalisti! Virgil Ciuca Bucuresti 1 iunie 2018”

„M-am săturat ca poporul român să tot fie culpabilizat și pus la colț de niște jigodii dintre care unii, din păcate, sunt cetățeni români. Să terminăm odată cu asaltul ăsta susținut împotriva românilor și a României.”

„Neamul român nu este criminal așa cum se încearcă să se „dovedească” de către falșii istorici, împreună cu „poporul ales”.”

„Semnez pentru libertatea de gândire și exprimare, pentru ca să nu se reinstaureze bolșevismul anilor de tristă amintire pentru poporul român.”

„Consider o inițiativă menită sa încerce a diminua ( pe cat posibil), valul de masuri antiromânești….suntem si trebuie sa fim români la noi acasă !!!”

„Adevarul nu poate umbla cu capul spart.”

„Cu ce sunt semitii superiori românilor sau oricărui alt popor ? N-au suferit și ele în lungul istoriei ?”

„Semnez pentru ca doresc sa dam valorilor neamului romanesc pretuirea pe care o merita, sa fim romani pe teritoriu romanesc si sa incetam o data sa acordam tuturor veneticilor, alogenilor si tradatorilor de tara drepturi mai mari decit avem noi si decit le-ar merita vreodata ( vezi „recunoasterea” holocaustului, „marele” rege Mihai si clica de urmasi profitori, viitorul „cartier evreiesc” din Bucuresti samd…..)”

„Daca majoritatea este chemata sa nu faca abuzuri nu inteleg nici ca o minorotate sa fie rasfatata!. Egalitate pur si simplu, fara elite autoescaladate!”

„Jidanii afara din tara!Dracii astia trimit romanii in exil pt ocuparea Maicii Sfinte Romania,deja sint pe teritoriu 1 200 000-1 300 000 adusi in secret de toate guvernarile tradatoare si iudaizate…Ridica-te Ioane,Ridica-te Gheorghe…”

„Aceasta este o lege nedemocratica si discriminatorie impotriva poporului român!”

„Semnez pentru că nu doresc sa mai existe legi, care să pună căluș la gură oamenilor. Acest drept l-am câștigat în ’89 și pentru asta au murit oameni nevinovați. Ajunge cu securismul. Libertatea de gândire și de expresie trebuie respectata. Altfel, după cum vor unii, fiecare naționalitate și etnie din Romania, ar trebui să-și facă o lege prin care sa ii fie aparate drepturile și sa nu fie discriminată fata de altele. Cu ce e mai presus o etnie fata de alta? Avem o Constitutie care face treabă asta bine de 30 de ani și e de ajuns.”

„ROMANIA TREBUIE SA FIE EXCLUSIV A ROMANILOR CEEA CE INSEAMNA CA TREBUIE SA AVEM VOIE SA NE EXPRIMAM LIBER.”

„Este o lege, neconstituțională, prin care se restrînge dreptul la liberă exprimare sau opinie.”

„Nu mi se pare normal ca doar unii să se exprime liber! Dorim și noi!”

„Trebuie să păstrăm identitatea popoarelor și demnitatea lor!”

„M-am saturat ca in pamantul stramosilor nostri alt neam din alt sange si pamant sa-i puna jos pe adevaratii predecesori , localnici ai ancestei tari si intregii Europe si sa faca genocid impotriva rasei Albe Crestine ! Sa se duca la ei in Tara unde nu ai discrimineaza nimeni cu altii similari si nu in Tara altora sa faca Legi si economii impotriva adevaratilor localnici sa faca genocid impotriva lor pentru ca sunt albi si crestini si sa – i transforme in tigani, arabi, negri condusi de rasa aleasa evreiasca in pamant alb Crestin European!”

„În România nu există antisemitism. Dimpotrivă. Mafioții străini utilizează noțiunea de „antisemitism” ca justificare a acțiunilor de abuz și crimă până la genocid împotriva popoarelor sau indivizilor. În ce privește România, mafioții internaționali pregătesc un număr mare de noi acțiuni de mare abuz si violență împotriva noastră dar ele nu pot fi justificate. Mafioții sunt foarte dezamăgiți că în România nu există antisemitism și speră că prin emiterea unor legi abuzive ca acestea să provoace manifestări care ar putea fi calificate drept antisemite care la rândul lor sa justifice marile abuzuri pe care le pregătesc împotriva Poporului Român. Doamne, ajută!”

„Consider ca Israel, bine sprijinit politic de catre evreii din lumea intreaga, strecurati in structurile de conducere ale tuturor statelor dezvoltate ale lumii, se afla la originea terorismului mondial, indiferent de curentul doctrinar, fie el de stânga sau de dreapta.”

„Nu sunt de acord cu limitarea dreptului la opinie in orice problema apare in societate,cu atat mai mult cenzurarea dreptului de a exprima puncte de vedere despre istoria Tarii!”

„IUBESC SI RESPECT NEAMUL ROMANESC! ROMANIA E CEA MAI TOLERANTA TARA! A SEMNA PETITIA = UN GEST DE DEMNITATE!”

„Poporul nostru a ajutat, ocrotit si respectat pe evrei intotdeauna. Stau marturie chiar declaratiile oficialitatilor evreiesti din Romania si din Israel. Deci o astfel de lege este inutila, periculoasa chiar.”

„Sunt român si nu vreau sa fiu condus de nici o naţie străina. Nu pot accepta ca unele minorităţi sa faca legi împotriva poporului român majoritar, împotriva credinţei, datinilor şi obiceiurilor noastre. Daca majoritatea româna din parlament votează DA, atunci va culege ce a semanat. Deja s-au compromis prin votarea legii 217/2015! Ar fi timpul sa arătam/spunem ADEVĂRUL aşa cum este el şi să demontăm propaganda uriaşă micinoasă pe acest subiect.”

„In Romania nu a existat Holocaust. Libertatea de exprimare este primordiala, pentru democratie si drepturile omului.”

„Daca voi care il slujiti pe satan,spuneti ca popoarele sunt antisemite,VOI CE SUNTETI? EXEMPLIFICARE: Rabinul Ovadia Yosef reprezintă aroganța tipică, rasistă, plină de ură pe care majoritatea evreilor o au față de non-evrei. ”Goyim s-au născut, doar ca să ne slujească. Fără aceasta ei nu-și află rostul în lume; doar ca să slujească Poporului Israel. La ce sunt necesare neamurile?Ei vor lucra, vor ara, vor culege recolta. Noi ne vom așeza ca niște ”efendi” și vom mânca. Cu neamurile se va întâmpla asemenea oricărei ființe: Ei merită să moară, dar Dumnezeu le va da longevitate. De ce? Imaginați-vă, dacă le-ar muri măgarul și-ar pierde banii. fiindcă el îi slujește. De aceea el are viață lungă ca să lucreze pentru evreu.””

„”Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti.” – zicere din bătrâni care s-a adeverit de prea multe ori în istoria românilor.”

„Sunt categoric împotriva adoptării acestei legi. Când va fi iniţiată o lege pentru combaterea anticreştinismului şi a antiromânismului? Publicat: Joi, 14 iunie 2018, 16:55 – „Propunerea legislativă privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antisemitismului” (legea Vexler) a primit votul senatorilor, însă forul decizional este Camera Deputaților. (https://www.activenews.ro/stiri-politic/Senatul-Romaniei-a-adoptat-o-lege-care-pedepseste-antisemitismul-cu-inchisoarea.-Raspandirea-%E2%80%9Eideilor-sau-conceptiilor-antisemite-atrage-o-pedeapsa-de-minim-3-luni-de-puscarie-151429) ……. “Doamne, cheamă-i pe latini şi pe preoţii lor şi nu aştepta ziua a patruzecea, cea hotărâtă. Să mergem la biserică şi, desfăcând peceţile, să deschidem uşile. Vei vedea harul lui Dumnezeu, iar robii Lui, care-şi pun cu adevărat nădejdea în El, nu se vor face de ruşine”. ……. “Doamne, Lumina mea şi Mântuitorul meu, de cine să mă tem”……. (https://marturieathonita.ro/marturie-a-sfantului-ierarh-petru-movila-despre-mihai-viteazu/) …….Din ce resorturi sufleteşti, din ce adâncuri de conştiinţă, din ce tainică rezistenţă morală a mai putut să înfrunte împărăţia şi pe călăii ei, după atâtea luni de torturi, nu se poate şti. Dar gândul că sufletul omenesc dăinuieşte în veşnicie poate explica tăria bătrânului tată, care îşi îmbărbăta astfel pe ultimul copil: „Din sângele nostru n-a mai fost nimeni care să-şi piardă credinţa. Dacă este cu putinţă, mai bine să mori de o mie de ori, decât să-ţi renegi credinţa strămoşească pentru a trăi câţiva ani mai mulţi pe pământ” (40). Copilul, ca renăscut, îşi puse liniştit gâtul pe tăietor şi-i zise călăului: „Vreau să mor creştin: loveşte!” şi acesta îi „zbură capul” (41). (http://www.sfintiromani.ro/ro/pagina/240/august_martirii_brancoveni_viata.html) Eu sunt Neamul Românesc Eu sunt Neamul Românesc, Iată, nu mai îndrăznesc, Nici să lupt nici să jertfesc, Azi mă dezpropietăresc. Mâine am să fiu pe drumuri, Gol, lipsit de orice bunuri, Fără ţara şi pământ, Doar cu doina care o cânt, Şi pe care o ascult Tot şoptită de demult, De la strămoşi-mi păstori Vieţuind printre miori, Ale căror lungi priviri Din muntoasele zidiri, Scrutau zarea în viitor, Poate-or da de neamul lor. Neamul lor cel răsărit Din atât de mult iubit, Din nădejdea ce-au avut Pe înălţimi ce le-au păscut. Neamul care s-a ivit, Pe un tărâm de dor sfinţit, Prin mult sânge şi prin rugi, Din martiri ţărani şi slugi. Neam care şi-a câştigat O ţară de invidiat, O împărăţie cum N-au nici regii de acum. Un tărâm de admirat, Pajişte cum n-au visat Impăraţii din poveşti, Rai al pustei pământeşti. ======================= Eu sunt Neamul Românesc, Însă astăzi eu roiesc, Înspre lumi ce mă doresc Împrăştiat şi răspândit, Fără grai şi neunit, Fără patrie mă vor Fără rost şi fără fraţi, De-aş cunoaşte cuibul lor Scorbura acestor piraţi, Ce-mi vor trupul risipit Si de patrie lipsit, Înspre ei m-aş arunca Cu vreo sută de argaţi, Şi pe loc i-as desfiinţa De „n-au fost nici semănaţi”! Însă cuibul, nu li-l ştiu, Pe ei nu-i pot vedea, Ori se ascund prin vre-un pustiu Ori pe după vreo perdea, Oh…! se tem de spada mea. Dar pesemne nici nu sunt, Poate, or fi netrupeşti, Neamu-i însă un cuvânt Scurs din graiurile cereşti. Neamul este infiinţat Pentru cer şi veşnicie, Pe pământ a fost lăsat Ca să nasc-o Românie, Maicii Domnului să-i fie Grădină, de bucurie. Neamu’ acesta în credinţă Libertatea-i să păzească, Pacea ei, menirea-i sfântă Pe pamant să i-o vestească, ‘nălţând crucea românească. Aşa că neamul acest’, Înrobit de iar l-ar vrea De la vest sau de la est Nimenea nu va putea. Să-i mai ia ce a câştigat Pentru multă jertfa lui, Ţara care i s-a dat Prin voinţa cerului, Patria ortodoxului. Dar, de nu-i va sta de strajă, Nedreptăţi poate să-ndure, Iar prin a somnului vraja Pământul, să i se fure. Dacă nu se va trezi Deştepta şi ridica, Când bucium va auzi Dinspre munţi pentru al chema, Să-si încalece acel dor Ca pe-un cal imaculat, Peste ţara domnitor Voievod si împarat Să înceapă a fi iar. Că doar neamul românesc A primit o ţară-n dar. Vin duşmani de-o jefuiesc? Şi el nu are habar? Dar de nu se va scula Negrăit de dureros, Va trăi… iar ziua sa, Nu-i va fi de vreun folos. Pentru fapta ce-a lăsat Să treaca pe lângă el, De a nu-şi fi apărat Ţara Sfântă la apel, Va vedea când s-o trezi Poate nu în mai mult de-un an Că-i vor vinde nerozii Tot pământul pe un ban. Dar se va porni un vânt Neamul că va ridica, Cei care-au vândut pământ În pământuri vor intra. ======================== Eu sunt Neamul Românesc, Azi, aşa vă sfătuiesc, Dragi români vă rog sa fiţi Cât puteţi de inţelepţiţi, De-aveţi gând pentru a schimba Pe cei ce conduc lumea, Să nu cumva să urmaţi Semn, de nu e de la fraţi. Dusmanul stie ce vrea, Jertfa voastră va fura. Şi ar fi chiar un păcat, De asta nu aţi invatat? Şi încă fraţi români să ştiţi, Nu-i de-ajuns să fiţi uniţi, Fără un domn, un voievod, Unitatea n-are rod. Orice a-ti vrea să înfaptuiţi, Împreună, să voiţi, Să urmaţi pe acest drum Un om iubitor şi bun. Domnitor sau Patriarh, Nu vre-un rău ori vreun anarh, Ci-un creştin cari să iubească Toată viţa românească. Jertfitor si rugător, Dedicat cerurilor, Iubitor de Dumnezeu Şi supus neamului său. Motivaţi doar de ura Pentru cei ce-si vând ţara Nu-i de ajuns, vă veţi trezi Împărţiţi în mii şi mii. De îndat’ ce ve-ţi putea De vânzători a scăpa, Ura se va risipi, Voi atunci ai cui ve-ţi fi? Ce nădejdi vă va uni? Cei care-şi doresc putere? Şi a neamului avere? Cei care se vor lupta? Votul vostru să şi-l ia? Zbuciumul ve-ţi retrăi, Mângâiaţi tot nu ve-ţi fi, Pacea nu vă vor cruţa Război se va repeta. Aşadar iubiţi români, Nu v-alegeţi voi stăpâni, Pe Dumnezeu să-l rugaţi Să aleagă dintre fraţi, Un creştin, un domnitor, Ziditor, făptuitor, Pentru neam şi luminat, Ortodox încreştinat. Eu sunt Neamul Românesc, Ascultaţi ce vă grăiesc, Să vă rugaţi neîncetat La Presfântul Împărat, Să ramân, în ţara mea, Iubită, România, Şi în ea să vieţuiesc Mai presus de pământesc. Iar misiunea ce mi-a dat, Dumnezeu, neîncetat, Pe pământ s-o ‘ndeplinesc, Cred, nădăjduiesc, iubesc. Eu sunt Neamul Românesc, Să-mi iertaţi dacă greşesc, Însă, îmi doresc a fi, Un neam pentru veşnicii. de Romaniard Patriador Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=ldvYNSL59qc”

„imi iubesc tara si poporul meu , iubesc ROMANIA si un doresc distrugerea natiei romane si a poporului meu drag ! Traiasca ROMANIA , Traiasca Poporul Roman !”

„Înainte de al doilea război mondial erau cu vreo 600.000. de evrei mai puțin decât la sfârșitul războiului. Conform statisticilor oficiale evreiești. Deci de unde încă 6 milioane?!!! Dar români, ruși, nemți, francezi, englezi, etc n-au murit?!!! Dar palestinieni nu mor de 70 de ani încoace, uciși de evrei?!!!”

„Lege antiromânescă, încalcă vădit libertăţi cetăţeneşti şi individuale.”

„Doresc sa se respecte Constitutia Romaniei care imi da dreptul sa ma exprim liber, in tara mea, in orice problema.”

„Nu sunt de acord cu aceasta asa zisa „lege”… Si orice Roman autentic nu ar trebui sa fie de acord cu subjugarea Neamului Romanesc!!! Nu am nimic cu poporul evreu, german, ori mai stiu eu care,… dar nici nu dorim ca poporul Roman sa-si piarda identitatea nationala, crestina! Doamne-ajuta!”

„Semnez pentu ça sunt ROMANCA si nu vreau legi antiromanesti!”

„apreciez ca deosebit de nociva cu un [rofund caracter ANTI-ROMANESC ,o incitare si o obraznicie ,un indemn la ura si pedepsire la adresacelor care ar incerca prin dreptul liber la exprimare in propria tara sa fie pedepsiti prin o astfel de asa zisa lege, lege impusa de ambitiile si bunul plac al unui stat chiar …pe teritoriul Romaniei -unde sa nu uitam etnicii evre s-au bucurat de o protectie cu totul speciala in vremurile in care nazimul si fascismul dominau in Europa si in lume…RUSINE TUTUROR CELOR care au acordat sprijin pentru proiectul propus de acest minoritar obraznic si plinnde ifose !.”

„Romania nu e colonie israeliana.”

„Consider ca aceasta lege incalca dreptul la libera exprimare, este o lege care ingradeste drepturile majorității in favoarea minorității. Libertatea unui om se intinde pana intr-acolo unde o incalca pe a celuilalt.”

„Am trait in comunism cand nu puteam sa spunem ce gandeam. Nu vreau sa train din nou in acelasi tip de societate. Asa cum altii au dreptul sa vorbeasca, si ru vreau sa am acest drept.”

„Este o Lege care incalca CONSTITUTIA!”

„M-am saturat de bataia de joc a jidovilor. Daca vor legi pentru ei atunci sa se duca in Izrael.”

„O lege aberanta care condamna si inlantuie ratiunea, ratiune ce se manifesta prin exprimare libera si dialog liber. Ratiunea este specifica omului iar legea devine inumana, intorcand omul la conditia de animal guvernat de frica. Aceasta lege reprezinta condamnarea lui Socrate, cupa de cucuta, otrave pe care trebuie sa o bem cu totii pt libera exprimare a ideilor.”

„Nu e normal ce se intampla. Suntem cu totii acuzati de niste crime pe care nu le-am comis dar obligati sa platim pentru ele. Aceasta lege are scopyl de a ne baga pumnul in gura pentru a nu putea comenta despre ceea ce urmeaza sa vina si va pot garanta ca nu va fi bine ! Intai sa ne demonstreze ei ca sunt oameni si ca respecta drepturile omului, ca nu mai ucid oameni si copii nevinovati, ca nu mai fura proprietatile altora, ca nu mai aresteaza si tin in detentie copii minori, ca nu vor mai fi mentionati primii cand se vorbeste de retele de pedofili, trafic de organe si fiinte umane, ca rezolutiile ONU incalcate de ei pana acum se vor opri la cifra 70. Eu nu am nimic cu evreii, am ceva cu evreii zionisti, cei care se considera zei pe pamant si pe noi ceilalti ne considera sclavi. Daca Talmudul le spune ca noi ceilalti suntem rasa inferioara, eu am dreptul sa vorbesc, sa ma opun si sa demonstrez ca nu e asa.”

„Ma simt pusa in stare de pericol de acest proiect cu nr. B135/29.03.2018 propus de Silviu Vexler ce se vrea sa devina lege, deoarece este un proiect tendentios, subiectiv, fara temei real ce incalca Dreptul Omului la libera exprimare, drpt garantat si prin Constitutia Romaniei. Este limpede ca acesta este un proiect de lege anti-romanesc, anti-romani in baza caruia se va porni vanatoarea de vrajitoare, care are ca scop instaurarea nesigurantei, a spaimei, a terorii, aratand in mod explicit intenti de a transforma populatia civila in infractori de drept penal. Printr-o astfel de lege se urmareste de fapt desfiintarea neamului romanesc, a istoriei romanilor, a culturii, a existentei sale pe acest teritoriu. Nimeni nu are nimic cu nimeni, daca fiecare persoana, grup minoritar sau majoritar, ar respecta cele 10 porunci, Constitutia Tarii de domiciliu, drepturile omului, liberul arbitru al fiecaruia,… Noi romanii suntem renumiti ca fiind un popor pasnic, si gazde bune, chiar prea bune. Asa cum nu se poate impune un act normativ bazat pe sentimentul de „iubire”, consider ca si termenul de „ura” are un pronuntat caracter subiectiv, greu de definit pentru ca textul legal sa fie clar si previzibil în aplicarea sa. Iubirea si respectul se castiga prin fapte si comportament, ele nu pot fi impuse prin nici un fel de acte normative. Cineva vrea sa aprinda scanteia urii intre etnii, si aceia nu sunt romanii. Noi am convietuit in buna pace cu toate minoritatile, varstele, genurile, religiile, conceptiile,… Acest proiect de lege va da frau liber comiterii de abuzuri, inventarii unor scenarii, vendette… Cu un astfel de proiect, daca va deveni lege, va mai fi pace si armonie intre colegi si vecini de etnii diferite? Sunt alaturi de toti romanii mei, de toata populatia pasnica a Romaniei, si sustin pe dl. Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu. Dumnezeu sa ne protejeze si sa ne ajute!”

„ei au voie sa spuna despre noi ce vor?”

„Este un atac direct si fatis la dreptul la opinie si impotriva constitutiei care prevede dreptul la libera exprimare, mai ales ca cele mai multe opinii sint intemeiate pe baza realitatii.”

„O sa ajungem mai rau decat palestinenii. O sa crerem voie sa intram in proprile case,o sa cerem voie daca avem voie sa servim masa.Parca nu ar fii de ajuns ca propriul gaz il platim de parca ar fii adus din Antartica,ne platim propria apa,petrolul,energia electrica sunt le noastre dar noi le platim strainilor etc.”

„Semnez pentru a corecta minciuna cu adevarul !”

„Semnez pentru ca aceasta lege aduce nenumărate îngrădiri libertății de exprimare. Nu vom mai putea dezbate niciodată crimele comuniste făcute de către evreii bolșevici din guvernele imediat următoare instaurării comuniștilor în România postbelică, deoarece, conform legii in discuție, se vor aduce atingeri morale evreilor.”

„Majotiatea nu mai are drepturi in zilele noastre..!!! Minoritatile au dreptul de a baga pumnul in gura si de a baga la puscarie Majoritarii…oameni normali !@!”

„Nu am nimic impotriva evreilor de orice fel. Am insa ceva impotriva celor ce doresc sa stearga identitatea unui neam, a unei tari, a unei credinte. Dumnezeu nu va lasa insa aceasta natiune la cheremul lor. Despre uciderea Mantuitorului nostru Iisus Hristos de catre evrei, scrie chiar si in Biblie, deci nu vad de ce ar fi ceva incriminator sa afirmi un adevar comis de ei insasi?? Este o tradare a stramosilor lor deci nu vad de ce ii afecteaza asa tare pe cei prezenti dintre evrei. Cuvantul ,,jidan” este in DEX-ul romanesc inca de la infiintare asa cum cuvantul popa se afla. Nu vad de ce se doreste scoaterea unor cuvinte stravechi doar pentru ca unii au mai multi bani si pot cere ce vor!! Pacat ca ne lasam calcati in picioare si ne vindem idealurile pentru care stra, stra, stramosii nostrii au preferat sa moara decat sa le lase profanate!!?”

„Cei care au initiat sau initiaza legi cu caracter neo-bolsevic, ar trebui stransi si cazati in colonii de munca silnica, exact cum procedat predecesorii lor cu elita Romaniei, dupa 1945. Astfel de legi sunt un afront adus poporului roman greu incercat in decursul istoriei. Au murit prea multi romani ca astfel de legi antiromanesti sa nu mai fie promulgate.”

„Este o lege mai stalinistă decât Legea 217/2015. Proiectul de lege este înspăimântător pentru orice om care dorește să trăiască într-o lume și într-o țară democrată. Restricția dreptului la libertatea cuvântului atinge extreme pe care numai epoca stalinistă le-a cunoscut. Orice formă de exprimare critică la adresa evreilor este interzisă, de acum, prin lege, indiferent dacă acea critică e adevărată sau nu. Potrivit acestei legi, poporul evreu este singurul popor din lume pe care nu ai voie să-l critici fără să riști închisoarea.”

„Romania este mostenita de la strabunii nostrii si ne apartine noua si urmasilor nostrii ! Strainii sa-si faca drepturi acasa la ei !!!”

„Semnez pentru că această lege împiedică cetățenii români de etnie evreiască să se critice între ei.”

„Semnez pentru Adevărul cel răstignit iară şi iară şi pentru adevărul celălalt, ce merge cu capul tot mai spart!”

„Semnez această petitie pentruca imi pasa de tara mea si vreau sa ma întorc si sa traiesc in tara mea ! Nu in tara condusă de hoți ,penali si trădători de țară!”

„TARA ESTE CASA UNUI POPOR …. ROMANIA ESTE CASA POORULUI ROMAN …. DOAR A POPORULUI ROMAN SI NU VOI PERMITE NICI-UNUI ALOGEN SAU INDIVID CU CETATENIE ROMANA PRIMITA PE SEST , FARA ACORDUL POPORULUI ROMAN , SA FACA CE VREA IN CASA MEA , IN CASA POPORULUI MEU , IN CASA POPORULUI ROMAN .”

„Legile trebuiesc făcute pentru români, nu împotriva lor.”

„Nu sunt de acord cu aceasta lege! Nu ne spune o minoritate cum sa gandim si cum sa traim in propria noastra tara!”

„sunt urmasul mosilor si stramosilor neamului meu. Adica : ROMAN CRESTIN-ORTODOX”

„Nu sunt de acord cu acesta lege pentru ca printre altele vor sa anuleze credinta in Patimirea si Rastignirea Domnului Nostru Iisus Hristos de catre evreii ce L -au dat in mana dregatorului roman Pontiu Pilat”

„Nimic despre crimele evreilor impotriva romanilor in particular sau crestinilor din timpul stalinismului in general?De ce victimile lor sunt mai speciale decat ale noastre? De ce 1,5 milioane de morti evrei sub regimul Hitler sunt mai importanti decat cei 20 de milioane de morti ai regimului iudeo-bolsevic din fosta Uniune Sovietica sau milioanele de crestini omorati, deportati, intemnitati, deposedati de bunuri din restul Europei de est?”

„M-am saturat ca niste evrei comunisti precum Vexler si alte specimene sa faca legea in Romania. M-am saturat sa vad cum populatia este spalata pe creier sa creada ca evreii sunt niste victime cand evrei precum Stalin au contribuit la moartea a zeci de milioane de oameni nevinovati.”

„Nu e normal să faci parte din Europa și să ai scotch la gură în același timp! Nu e democrație ci dictatura!”

„Romania este a românilor și așa trebuie să rămână în vecii vecilor amin!!!”

„1 Se încalcă libertatea de exprimare . 2 Pentru că comunismul a fost adus pe tancurile sovietice de către evrei. 3 Și mai ales că este o lege împotriva Ortodoxiei.”

„Semnez pentru libera exprimare. Orice idee, orice decizie a unui popor si orice lucru poate fi criticat.”

„Când ne vom lămuri că nu suntem vinovați de antisemitism, că poporul român a fost , este și va fi tolerant cu toate națiunile conlocuitoare sau din alte zone ale globului?! Din cauza faptului că nu i-am tratat cu răutate , toți cei care vor să ne stăpânească profită de bunătatea noastră și cer mereu, mereu, tot mai mult în dauna noastră. Ne complacem în soanțelegători și veșnic tăcuâi în fața samavolniciilor acesto profitori. Deci să luăm atitudine față de astfel delegi, mai chiar să anulăm legile create pe această linie.îrta de robi , de”

„Este o lege ANTI-OAMENI! ABUZIVĂ, IMORALĂ, CONFLICTUALĂ, DISCRIMINATORIE, PROIECTATĂ DE OAMENI FRUSTRAȚI ȘI NEÎMPLINIȚI care au scopuri extrem de negre!”

„Când tara e slaba, sub conducerea unor lideri corupți, incompetenți și fără un dram de patriotism, orice hiena din jur ne ataca cu ferocitate pentru a ne lua tot ce ne-ar putea reprezenta: istoria, cultura, limba, tradițiile, bogățiile naturale, etc. Si cum „cei mai de seama oameni ai tarii” au „alte treburi” (în principal sa le iasă ceva din acest jaf) nu ne mai rămâne decât sa ne apărăm singuri asa cum putem…”

Semnati petitia aici: https://www.petitieonline.com/petiie_contra_legii_propuse_de_silviu_vexler

Daca v-a placut acest articol, urmariti-ne pe Facebook:
ALTE ARTICOLE RECOMANDATE:
409 Vizualizari
Comentarii Facebook

Fii primul care lasa un comentariu la "Dragi Patrioți Români! Cereți Parlamentului și guvernului să îl declare pe deputatul Silviu Vexler persona non grata, iar pe parlamentarii semnatari ai proiectului său să fie condamnați pentru trădare de țară!"

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.