Daniel Gheorghe, un lup in blana de oaie, sterge de pe profilul sau de Facebook orice referire la faptul ca a votat pentru Legea 217/2015


Daniel Gheorghe - un lup in blana de oaie

De cativa ani incoace, tanarul deputat PNL Daniel Gheorghe pare a fi singura voce care apara valorile traditionale in Parlamentul României.

Prin postari de genul celei care urmeaza, Daniel Gheorghe castiga din ce in ce mai multi admiratori pe Facebook, din randurile românilor patrioti de buna-credinta:

Adevărata miza a acestor ani este să ne păstrăm pe noi înșine. Asaltul ideologic din ultimii ani, comparabil ca amploare doar cu asaltul bolșevic din anii 50, trebuie tratat în mod responsabil și necesită niște răspunsuri demne, de substanță și fără de teamă. Unii, de aici ori de aiurea, visează la o Românie fără libertate, fără proprietate, fără patrie, fără rădăcini și nu în ultimul rând, fără Dumnezeu. Stă în puterea noastră să arătăm că suntem un neam care ascultă vocea sa lăuntrică și care nu se aruncă după momelile celor care ne vor o masă de manevră redusă la nevoile primare și la tăcere. Este timpul ca România să iasă din paradigma elevului marginal și timorat și să înțeleagă că nu are decât 2 variante : să se regăsească pe sine prin curajul afirmării sale ori să se piardă de tot prin lașitate și mers pe burtă. Acum nu mai este vorba de administrativ, de economic, de social, de stânga și dreapta, acum este despre adevăr, despre tărie de caracter și în primul rând despre patriotism. Românii au nevoie să fie lăsați să își tragă respirația și să își aducă aminte cine sunt, de unde vin și care este lumea lor . Anii aceștia sunt decisivi spre a înțelege dacă destinul nostru național are viitor !

Sursa: Daniel Gheorghe / Facebook

Totusi, exista o mare contradictie intre discursul nationalist al lui Daniel Gheorghe, si faptul ca el a fost unul dintre cei 302 de deputati care au votat Legea 217/2015 (asa-zisa „lege antilegionara”). Dorind sa afle motivul pentru care deputatul PNL a votat aceasta lege, un cititor al site-ului nostru i-a adresat urmatoarea intrebare intr-un comentariu la o postare de pe profilul sau de Facebook:

Daniel Gheorghe Legea 217/2015

„Daniel, ti-am urmarit in ultima vreme postarile si sincer am simtit o bucurie sa constat ca exista tineri politicieni aparent nationalisti la varful politicii din Romania. Tocmai de aceea am ramas socat sa constat ca ai votat cu DA pentru cea mai antiromaneasca lege de dupa 1990 pana in prezent, legea care interzice poporului roman dreptul la memorie, dreptul la demnitate si la cinstirea celor care si-au jertfit viata in temnitele comuniste, indiferent din ce partid au facut parte inainte de 1947. Cum explici decizia de a vota aceasta lege criminala? http://www.cdep.ro/pls/steno/evot2015.Nominal?idv=13169”

Surpriza! La nici 30 de secunde de la postarea acestei intrebari, comentariul a fost sters iar utilizatorul blocat de pe profilul lui Daniel Gheorghe. De ce oare???

Daca v-a placut acest articol, urmariti-ne pe Facebook:
ALTE ARTICOLE RECOMANDATE:
606 Vizualizari
Comentarii Facebook

Fii primul care lasa un comentariu la "Daniel Gheorghe, un lup in blana de oaie, sterge de pe profilul sau de Facebook orice referire la faptul ca a votat pentru Legea 217/2015"

Lasă un răspuns