15-27 mai: Aduceti un zambet pe chipul unui copil de Ziua Copilului 1 Iunie!


Aduceti un zambet pe chipul unui copil de Ziua Copilului 1 Iunie

„Fiecare dintre noi poate aduce un zambet pe chipul unui copil!

Putini stiu, dar noi, Dacii Liberi, avem mai multe actiuni in care rezonam cu cei carora soarta nu a fost destul de generoasa. De ceva ani de zile, avem in atentia noastra cateva familii nevoiase, care din lipsa banilor, nu le pot asigura propriilor copii cele trebuincioase traiului de zi cu zi.

Anul acesta, ne-am gandit sa ducem actiunea la alt nivel. Ca atare, toti cei care, din punct de vedere faptic, material sau financiar, pot da o mana de ajutor, ii rugam sa se alature noua, Dacii Liberi.

Actiunea consta in strangerea de alimente (Ne-perisabile), hainute, incaltaminte, rechizite scolare, jucarii, si cam tot ce tine de buna oranduire a unei case. In mod special pentru una dintre familii, avem nevoie de cineva care sa doneze o masina de spalat (second-hand) sau sa cotizeze la un fond impreuna cu noi, sa cumparam una.

Despre ce este vorba, si ce anume puteti face:

1. Cei din Bucuresti: Pe data de 27 Mai, vom amplasa un pavilion-cort undeva in sectorul 4, unde cei interesati vor putea veni cu donatiile catre cei aflati in nevoie.

2. Cei din tara vor putea sa organizeze la nivel local puncte de colectare. Ulterior, pe data de 28-05-2017, vom centraliza toate datele din tara, pentru a ne organiza si corela in distributia ajutoarelor catre cei aflati in nevoie.

3. Cei aflati in Diaspora vor putea sa organizeze la nivel local puncte de colectare. Ulterior, pe data de 28-05-2017, vom centraliza toate datele din Diaspora, pentru a ne organiza si corela in distributia ajutoarelor catre cei aflati in nevoie.

Rog pe aceasta cale ca toti cei care vreti sa ajutati la realizarea acestui proiect, sa o faceti personal prin implicare efectiva EXCLUS BANI!!! Daca vrei sa faci ceva, faci! Daca nu, cauti o scuza….

Cei interesati pentru organizarea punctelor din tara sau din diaspora, ma pot contacta telefonic in intervalul orar 06.30 – 07.30 sau seara dupa orele 20.00. Datele mele de contact sunt: Stamate Liviu, telefon 0720317563.”

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/500695826988194/

Daca v-a placut acest articol, urmariti-ne pe Facebook:
ALTE ARTICOLE RECOMANDATE:
622 Vizualizari
Comentarii Facebook

Fii primul care lasa un comentariu la "15-27 mai: Aduceti un zambet pe chipul unui copil de Ziua Copilului 1 Iunie!"

Lasă un răspuns