Călin Georgescu introduce în capul nostru un mesaj fals şi toxic: „Românii îşi fac rău lor înşişi!”


Călin Georgescu introduce în capul nostru un mesaj fals şi toxic: "românii îşi fac rău lor înşişi!"

Acest individ Călin Georgescu se alătură altora pentru a introduce în capul nostru a unui singur mesaj fals şi toxic. El se foloseşte de un procedeu foarte pervers ce implică folosirea a sute de cuvinte „meşteşugit” amestecate astfel încât să nu pricepem sensul dar mesajul să să se înfigă în subconştient cu ocolirea cenzurii conştiinţei noastre.

Mesajul este: ROMÂNII ÎŞI FAC RĂU LOR ÎNŞIŞI!

Victima este acuzată că şi-a cauzat singură suferinţa pe care o îndură. Ca să fie si mai convingător, ne mai si laudă cateodată.

Dacă această situaţie ar fi adevărată, consecinţa ar fi că eliminarea suferinţei se poate face prin schimbarea cauzei, adică a victimei, cu altceva.

Întrucât victima nu poate să cauzeze schimbări fundamentale structurale sie însăşi, are două variante: să se resemneze şi să suporte suferinţa în continuare cu docilitate sau să se subordoneze altora care ştiu mai bine să organizeze societatea care… desigur nu pot fi români – căci mai sus am văzut că românii ar fi incompetenţi.

Vedem noi că în întreaga istorie până in prezent, de la străini nu a venit decât distrugerea forţelor ce au apărat neamul nostru urmată de o cruntă exploatare.

Iată cât de subtil ni se inoculează necesitatea subordonării la străini de către viperele astea cu cravată la gât şi titluri pompoase, internaţionaliste.

Realitatea este că lăsaţi în pace, românii au făcut întotdeauna totul foarte, foarte bine. Din acest motiv am suferit valuri după valuri de invazii de pradă, cotropire jaf şi exploatare prin violenţă sau viclenie. Oare străinii ce cautau aici dacă nu era nimic de luat?

RĂUL NOSTRU A FOST ÎNTOTDEAUNA ADUS DE AFARĂ DE STRĂINI.

Străbunii au spus şi noi să ţinem minte pe vecie: „STRĂINUL NU TE CREŞTE!”

Toată această propagandă directă sau prin subtile presiuni şi manipulări au ca scop ca noi, un popor deosebit de capabil, să fim convinşi că nu suntem capabili şi să acceptăm cu docilitate jugul exploatării de către străini.

DAR STRAINII UITA CA IN STORIE AM SUPORTAT EXPLOTAREA DOAR SUB FORTA ARMELOR IAR IN PREZENT SUB FORTA INSELACIUNII, PROCEDEU BAZAT PE MINCIUNA care ati reamintit ca are picioare scurte – la nivel istoric, 200 de ani de atac si ocupatie nu inseamna mult. Eu stiu ca ce traim este temporar, nu am absolut nici un dubiu ca neamul nostru supravietuitor a sute de invazii in multe milenii de traire statornica pe acest teritoriu, va supravietui si indeparta si aceasta invazie. Cu chibzuinta se va trece si asta. Neamul nostru a dat cea mai mare bataie de cap invadatorilor in toata istoria edificarii imperiului lor contemporan pana in prezent. Doamne-ajuta!

Autor: Adrian Grigoriu

Daca v-a placut acest articol, urmariti-ne pe Facebook:
ALTE ARTICOLE RECOMANDATE:
992 Vizualizari
Comentarii Facebook

Fii primul care lasa un comentariu la "Călin Georgescu introduce în capul nostru un mesaj fals şi toxic: „Românii îşi fac rău lor înşişi!”"

Lasă un răspuns